Snubní prsteny ze stříbra

Snubní prsteny jsou symbolem lásky mezi mužem a ženou, kterou zpečetí ve svatební den a vstoupí do jedinečného kouzla manželství. Snubní prsteny jsou také symbolem ženy a muže...

Kromě zlatých snubních prstenů vyrábíme snubní prsteny ze stříbra. Zásadně používáme velmi kvalitní státně puncované stříbro označené 925/1000, které je hlavně v německy a anglicky mluvících zemích označováno jako "sterlingové stříbro" Stříbro je dobře kujné a proto snubní prsteny z tohoto materiálu mají stejné výhody jako prsteny zlaté.

Velikost snubních prstenů lze kdykoli v budoucnu snadno upravit. Stříbro je navíc antibakteriální kov /dříve vhazovali stříbrné mince do nádob z vodou, kterou takto desinfikovali/. Stříbrné snubní prsteny nabízíme ve všech velikostech k okamžitému odběru. (svatbu můžete mít třeba zítra).Veškeré stříbrné snubní prsteny jsou pro zvýšení odolnosti pokryty rhodiem. Díky tomu si zachovají lesk daleko delší dobu. Další výhodou je i nižší pořizovací cena. 

Celou naší nabídku stříbrných snubních prstenů vám rádi představíme na našich pobočkách na Palmovce. 

Rozhodujete se jaké snubní prsteny budou součástí vašeho svatebního dne? Nemáte však jasno v tom jak mají vypadat nebo jste nenalezli takové co by charakterizovali vás dva? Pak vám rádi vyrobíme snubní prsteny dle vás a vaší představy.
Kontaktujte nás na tel. 736 114 115 a domluvte si s námi osobní setkání, kde probereme vaší představu a uděláme prvotní náčrt vašich snubních obroučků.

Jak vybrat snubní prsteny?

Volíte spíš klasiku nebo preferujte extravaganci? Kolik jste ochotni za prsteny utratit? To jsou dvě zásadní otázky, které si musíme ujasnit před výběrem snubních prstenů. Klasikou je zlato (žluté, bílé, růžové či jejich kombinace), prsten se formě kroužku, doplněn jedním či více menšími kameny (zirkony nebo brilianty) - od toho se tedy odvíjí i cena. 

prsteny-zasnubni.cz snubni-prsteny-praha.cz prsteny-snubni.cz zasnubni-prsteny-praha.cz