Snubní prsteny z oceli

Sem vložte podnadpis

Snubní prsteny z chirurgické oceli se snadno udržují a jsou oblíbené pro svůj vzhled a cenově jsou velmi příznivé. Ocelové prsteny nepotřebují náročnou údržbu. Chirurgická ocel 316 L je pro výrobu snubních prstenů nejvhodnější.

Snubní prsteny z chirurgické oceli vypadají skvěle na pánské i dámské ruce. Prsteny si u nás můžete vybrat a vyzkoušet na našich pobočkách.

Snubní prsteny z chirurgické oceli jsou nádherné na dámské ruce tak na pánské a na našich pobočkách si můžete vybrat z ucelené kolekce. Naše profesionální asistentky vám prsteny nejen ukáží, ale také vám představí celou naší kolekci a v neposlední řadě vám také doporučí takové prsteny, které pro vás budou dokonalé.

Prsteny si u nás můžete kdykoliv vyzkoušet a osobně prohlédnout.  

Snubní prsteny ocel - snubní prstýnky kombinace ocel a zlato

Rozhodujete se jaké snubní prsteny budou součástí vašeho svatebního dne? Nemáte však jasno v tom jak mají vypadat nebo jste nenalezli takové co by charakterizovali vás dva? Pak vám rádi vyrobíme snubní prsteny dle vás a vaší představy. 

Kontaktujte nás na tel. 736 114 115 a domluvte si s námi osobní setkání, kde probereme vaší představu a uděláme prvotní náčrt vašich snubních obroučků. 

Nechcete volat? Pošlete nám zprávu přes formulář. 

Nejnovější články na našem blogu

Přečtěte si jako první, co je nového

Gravírování nebo rytí obecně je velmi oblíbené jako zdobení různých šperků. Zároveň je možné tímto způsobem získat opravdu jedinečný a originální kousek.

Všechny tyto šperky a mnoho dalších si můžete zakoupit na našich pobočkách zlatnictví nebo na našich specializovaných www stránkách a eshopu www.zlatnictvi-jelinek.cz

Kombinování šperků je otázkou osobního vkusu a stylu. Zde jsou několik tipů, jak kombinovat šperky od našeho zlatníka:

Vodnář (20. ledna - 18. února): Ametyst - je druh křemene s fialovou barvou, která se vyskytuje v různých odstínech od světle až po tmavě fialovou. Je často považován za symbol moudrosti a soběstačnosti. Ametyst má také léčivé účinky a je považován za drahokam, který může pomoci s úzkostí a stresovými poruchami.Ryby (19. února - 20. března):...

prsteny-zasnubni.cz snubni-prsteny-praha.cz prsteny-snubni.cz zasnubni-prsteny-praha.cz