Snubní prsteny ze žlutého zlata

Snubní prsteny, snubní prstýnky nebo chcete-li snubní kroužky ve žlutém zlatě jsou mezi našimi snoubenci stále velmi žádané. Kouzlo žlutého zlata mnohdy překvapí i jeho odpůrce.  Snubní prsteny, které vám zde představujeme lze samozřejmě vyrobit také v bílé barvě zlata nebo v růžovém zlatě.

Kameny, které při osazování svatebních kroužků používáme jsou certifikované brilianty nebo zirkony. Pro co se rozhodnete je jen a jen na vás. Chcete-li více informací kontaktujte nás ne tel. čísle 736 114 115 nebo prostřednictvím formuláře.

Expres výroba snubních prstenů je u nás samozřejmostí. Více informací na tel. čísle 736 114 115
Expres výroba snubních prstenů je u nás samozřejmostí. Více informací na tel. čísle 736 114 115

Potřebujete prsteny hned teď? 

  • EXPRES VÝROBA SNUBNÍCH PRSTENŮ

Můžete si vybrat z naší kolekce hotových snubních prstenů nebo využít  naší nabídky expresní výroby snubních prstenů, která je u nás samozřejmostí. 

Více informací vám sdělíme na pobočkách,
e-mailu: sperkypj@centrum.cz nebo na 
tel. čísle: 736 114 115 

Nenašli jste ty pravé snubní prstýnky? Jsme tu pro vás a rádi vám vaše prsteny vyrobíme dle vašich představ. 

Snubní prsteny vám vyrobíme z vámi preferované barevné kombinaci nebo jednobarevné. Bude jen na vás pro jaké se rozhodnete a jaké společně navrhneme. 

Prsteny vám také můžeme osadit těmi nejkrásnějšími brilianty nebo zirkony. Samozřejmostí je také možnost vsadit jiné drahokamy jako např. safír, smaragd, rubíny, černé brilianty. 

Zavolejte nám na 736 114 115 a domluvíme si společně setkání na kterém detailně probereme vaší představu a nakreslíme jak mají prsteny vypadat.

Rozhodujete se jaké snubní prsteny budou součástí vašeho svatebního dne? Nemáte však jasno v tom jak mají vypadat nebo jste nenalezli takové co by charakterizovali vás dva? Pak vám rádi vyrobíme snubní prsteny dle vás a vaší představy. 

Kontaktujte nás na tel. 736 114 115 a domluvte si s námi osobní setkání, kde probereme vaší představu a uděláme prvotní náčrt vašich snubních obroučků. 

Nechcete volat? Pošlete nám zprávu přes formulář. 

Snubní prsteny vždy vybírejte srdcem - jedná se o šperk, který bude symbolem vaší lásky a dne kdy jste se rozhodli propojit své životy. Prsteny, které vám přestavujeme v této kolekci jsou vyrobeny ve žlutém zlatě, ale výroba pro vás je možná také v bílém či růžovém. Snubní kroužky co vidíte si u nás můžete osobně vyzkoušet právě v tom provedení, které vidíte zde. Prsteny osazujeme certifikovanými brilianty nebo zirkony - rozhodnutí je na vás. Chcete-li více informací k jakémukoliv modelu neváhejte nás kdykoliv kontaktovat na tel. čísle 736 114 115.

prsteny-zasnubni.cz snubni-prsteny-praha.cz prsteny-snubni.cz zasnubni-prsteny-praha.cz